Kontorstol, skrivebord og skrivebordslampe fuldender dit hjem

Hvis du som ligesom mange i it-branchen arbejder med computere og kundekontakt med disse computere, sker det ofte, at man arbejder hjemme, både efter lukketid og på ledige dage. Det er derfor vigtigt at have et “kontor” i form af et rum eller sektion af et rum, hvor man udfører alt jobrelateret. På den måde behøver man ikke at tænke på arbejde, mens man sidder med computeren i sofaen. For at give rummet eller en del af rummet kontorsfølelse, bør man købe kontormøbler såsom kontorstol, skrivebord og en flot og velegnet skrivebordslampe. Et hjemme kan være beliggende i stort set hvor i hjemmet som helst. F.eks. skriver jeg dette blogindlæg på mit kontor i en soveværelsesgarderobe.
Hvis du ikke arbejder med IT, kan et kontor være perfekt til hvor man betaler regningerne, har alle de el-kabler og stik, eller bare til at have et sted til din computer, når den ikke er i brug. Med et hjemmekontor får man struktur i hverdagen. Er du forælder og dit barn får bruge den samme computer, som du har med på jobbet, kan et hjemmekontor også bruges som en måde at fortælle børnene, at de ikke har tilladelse til at røre computeren. Mens computeren er på kontoret, har kun mor eller far tilladelse til at bruger den. Børnene skal vente indtil mor eller far er færdig med arbejdet på computeren. I kan nok godt forstå nu, at alle bør dekorere deres hjem med et hjemmekontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *